Installera Smart Console i Telia Firewall

Här hittar du installationsfiler för funktionerna Smart Dashboard, Smart Log och Smart Event för Telia Firewall.

För att kunna se brandväggsreglerna i din brandvägg så behöver du installera SmartDashboard vilket är en del av installationsklienten SmartConsole R77.30. SmartLog (tillval) installerar du också med denna version av SmartConsole.

Har du beställt tillvalstjänsten Händelselogg i Telia Firewall så kan du använda funktionen SmartEvent. SmartEvent ger möjlighet att analysera händelser och skapa rapporter via en PC-klient.

Se separat installationsguide för mer information.

Installera SmartDashBoard och SmartLog

Installera SmartEvent

Installationsanvisningar för Smart Console (pdf)