Hantera meddelandemallar i Secure Manager

1. Logga in på Secure Manager portalen.

2. Skapa en ny meddelandemall genom att gå till Användare och välj Ändra meddelandemallar.

3. Skapa en ny mall genom att fylla i namn, e-postrubrik och fyll i text i fältet Mall för e-postmeddelande. Klicka sedan på Spara.

Har ni haft Telia Secure Remote User sedan innan juni 2013 så kan ni kopiera text från våra meddelandemallar som finns här. Var noga med att behålla de speciella styrtecken som hämtar individunik data för användaren. De är omgivna av klamrar som ser ut enligt [name]. Dessa få inte tas bort eller ändras. Gör ni det så får inte användaren all information som behövs för att logga in.