Hantera mobildata Doro

Du kan avaktivera mobildata om du vill spara på din surf och bara använda wifi. Om din surf har tagit slut kan du köpa till mer

  1. Öppna snabbmenyn

    Dra ovanifrån och ner på displayen så kommer du åt snabbmenyn. Klicka på knappen för Mobildata så att den blir blå för att aktivera. Klicka igen om du vill avaktivera mobildata. 

Spara eller dela den här guiden

Ange din e-post så mejlar vi en länk till den här guiden.

{{shareGuideController.model.emailStatusMessage}}

Ange ditt mobilnummer så skickar vi en länk till den här guiden.

{{shareGuideController.model.smsStatusMessage}}

Vad tycker du om den här sidan?

Observera att detta bara gäller synpunkter ang. förbättringar av Telia.se. Vi hanterar inte kundärenden. Alla synpunkter sparas.

Klar

Tack för ditt bidrag!