Fjärrstyr anknytningar

Har din Centrexgrupp ett fjärrstyrningsnummer kan du ringa detta när du vill logga in och fjärrstyra ditt eget interna nummer. Du måste ha en PIN-kod (en personlig kod) för att kunna använda tjänsten. Du kan fjärrstyra din anknytning från ett annat internt nummer inom samma Centrexgrupp eller från ett externt nummer.

Fjärrstyra interna nummer

Vid fast och mobil växellösning:

1. Ring upp numret till fjärrstyrningsplatsen och vänta på ton.
  2. Tryck ditt interna nummer.
  3. Tryck * din pinkod # och vänta på ton.
  4. Knappa in den tjänst du vill ha utförd t.ex. För medflyttning *21*00048012345#

Ändra din PIN-kod för fjärrstyrning

Vid fast växellösning:

1. Lyft luren.
  2. Tryck *11*din nuvarande kod #.
  3. Tryck din nya kod följt av *.
  4. Tryck din nya kod igen följt av #.

Vid mobil växellösning:

1. Tryck 990.
  2. Ring och invänta ny ton.
  3. Tryck *11*din nuvarande kod följt av *.
  4. Tryck din nya kod följt av *.
  5. Tryck din nya kod igen följt av #.