Fabriksåterställ mobil Sony

Om din mobil inte fungerar som den ska eller om mobilen ska få en ny ägare kan det vara bra att återställa mobilen till dess originalinställningar. Observera att all data, till exempel bilder och filmer, försvinner från enheten när du gör en fabriksåterställning. Spara därför ner det du vill ha kvar innan du gör en fabriksåterställing.

  1. Gå in på Säkerhetskopiering & återställning.

    Klicka på Inställningar, scrolla ner och klicka på Säkerhetskopiering & återställn.

  2. Säkerhetskopiera det innehåll du önskar ha kvar

    Här kan du följa olika alternativ för att säkerhetskopiera din data. Genom att göra detta sparar du den datan du önskar behålla på en extern plats. Du kan välja att göra detta till ett onlinekonto, till ett internt minneskort eller till en dator genom en USB kontakt.

    Här har du även möjlighet att välja om du vill säkerhetskopiera innehållet automatiskt under vissa dagar eller direkt.

    För att säkerhetskopiera datan direkt klickar du på Mer och sedan Manuell säkerhetskopiering

  3. Genomför återställningen

    Nu när du har säkerhetskopierat ditt innehåll på telefonen så trycker du på Återställ standardinställningar. Följ instruktionerna för att rensa innehållet på din telefon och ställa tillbaka den till ursprungsskick.

Spara eller dela den här guiden

Ange din e-post så mejlar vi en länk till den här guiden.

{{shareGuideController.model.emailStatusMessage}}

Ange ditt mobilnummer så skickar vi en länk till den här guiden.

{{shareGuideController.model.smsStatusMessage}}