Fabriksåterställa mobil Huawei

Om din mobil inte fungerar som den ska eller om mobilen ska få en ny ägare kan det vara bra att återställa mobilen till dess originalinställningar. Observera att all data, till exempel bilder och filmer, försvinner från enheten när du gör en fabriksåterställning. Spara därför ner det du vill ha kvar innan du gör en fabriksåterställing.

1. Öppna avancerade inställningar

Öppna inställningar och scrolla ner till Avancerade inställningar.

2. Gå till Säkerhetskopiering & återställning
  3. Välj alternativ för återställning

Återställ fabriksinställningar raderar data och inställningar för system och appar samt alla filer.

Återställ alla inställningar behåller dina data och dokument.