Beställ e-postfaktura

Vill du ha fakturan direkt i din e-post? Beställ e-postfaktura genom att gå in på MyBusiness. Det går att få för alla abonnemangstyper.

Via MyBusiness

1. Logga in på MyBusiness.
  2. Välj Fakturor i menyn.
  3. Klicka på Fakturakonto i den lila undermenyn.
  4. Välj sedan den faktura det gäller och klicka på Byt till E-post till höger.

Verifiera e-postfaktura

Verifiera e-postfaktura direkt i portalen:

1. Logga in på MyBusiness.
  2. Välj Fakturor i menyn.
  3. Klicka på Mottagare och fyll i uppgifterna.
  4. Klicka i rutan: "Jag godkänner villkoren".
  5. Verifieringen är klar enligt mottagen bekräftelse.

Beställning e-postfaktura via kundtjänst:

• Om ni beställer e-postfaktura via kundtjänst skickar vi ut ett verfieringsmail till vald e-postadress. Verifieringsmailet behöver ni svara på för att aktivera tjänsten e-postfaktura.

Inlogg MyBusiness

Här kan du skapa ett konto till MyBusiness.
Klicka på Registrera. Välj Mitt Företag och fyll i formuläret på sidan. Det är endast firmatecknare som kan registrera ett nytt konto.