Ändra fakturaadress

Har ditt företag flyttat och du vill ändra fakturaadress? Det gör du enklast genom att logga in på MyBusiness.

Ändra via MyBusiness

1. Logga in på MyBusiness.
  2. Klicka på Fakturor och välj Hantera fakturahantering.
  3. Välj det aktuella fakturakontot du önskar ändra fakturaadress på.
  4. Klicka på Redigera vid Fakturadetaljer uppe till höger.
  5. Välj fakturaadress.
  6. Fyll i den nya adressen. Här kan du även fylla i om du önskar en referens eller märkning, som exempelvis kostandsställe. Du skriver då in detta i fältet C/O adress.
  7. Klicka på Spara.

Du får då en informationsruta som bekräftar att din ändring har genomförts för det aktuella fakturakontot.

Inget inlogg till MyBusiness?

Saknar du ett inlogg till MyBusiness kan du kontakta vår kundservice så hjälper vi dig att ändra din fakturaadress.

MyBusiness och kontakt

Här kan du skapa ett konto till MyBusiness.
Klicka på Skapa konto. Det är endast firmatecknare som kan registrera ett nytt konto.

Saknar du ett inlogg till MyBusiness kan du kontakta vår kundservice för att få hjälp med ditt ärende.