Bjud in nya användare till Telia CloudHub

Så hör gör du för att bjuda in nya användare till Telia CloudHub, samt ställa in vilken behörighet användaren ska ha.

1. Gå till cloudhub.telia.se och logga in.
  2. Klicka på Manage users i navigeringen till vänster, och välj Users. Du får nu upp en lista över de användare som redan har konton.
  3. För att lägga till en ny användare klickar du på knappen New user. Fyll i personens namn, e-post och övriga uppgifter i formuläret.
  4. För att ställa in behörighet går du till fältet Role i formuläret, och väljer något av följande alternativ:

• Organization User – kan endast se sin egen användare och sina tjänster.
    • Organization View Only Admin – kan se allt men inte utföra ändringar.
    • Organization Billing Admin – kan se och utföra alla typer av ändringar för faktureringsärenden.
    • Organization Admin – har fullständiga admininstrationsrättigheter för alla användare och tjänster.
  5. I fältet Password setting kan du välja om systemet automatiskt ska skapa ett lösenord och mejla detta till den nya användaren, eller om du själv ska skapa ett lösenord.
  6. När du är klar med inställningarna klickar du på Create.

Ett mejl med användarens användaruppgifter skickas nu till den nya användaren.