Beställ nytt mobilabonnemang i MyBusiness

Beställ nytt mobilabonnemang i MyBusiness antingen genom att klicka på Beställ och välj Mobilabonnemang, eller klicka på Hantera.

1. Välj det organisationsnummer du ska beställa åt. Välj eventuellt avdelning/mobila avtal. Nu visas endast de abonnemangsformer du kan välja. Gör ditt val och klicka Nästa. Konfigurera abonnemanget.

2. Välj telefonnummer. Du kan välja bland de som presenteras, eller söka efter ett önskat nummer. Du söker genom att ange upptill 4 siffror i början på önskat nummer.

Om företaget har egen nummerserie, klicka Välj från nummerserie. Du kan söka på upp till 10 siffror. Välj hur SIM-kortet ska aktiveras. Antingen färdigaktiverat via post eller aktiverar ni dem själva med egna SIM-kort. Klicka då på Ange ett ICC-nr för att… och fyll i SIM-kortets ICC-nummer.

3. Fyll i användaruppgifter för abonnemanget. Du kan ändra leveransadress för SIM-kortet, under Ändra.

4. Välj fakturagrupp.

5. Om abonnemanget ska vara hemligt, bocka i Hemligt nummer, lämna annars fältet tomt.

6. Klicka Nästa och godkänn villkoren. När bekräftelse med ordernummer kommer upp på skärm är allt klart! Bekräftelse skickas även till din mail.