Avinstallera Telia E-legitimation på Windows

1. Högerklicka på ikonen för Net iD i aktivitetsfältet nere till höger vid klockan. Klicka sedan på Administration

2. Klicka på Mina e-legitimationer.

3. Under Tillgängliga E-legitimationer, markera den e-legitimation du vill ta bort och klicka på Radera

4. Om du även vill avinstallera Net iD, så gör du det genom att klicka på Start-menyn, klicka på Kontrollpanelen och sedan klicka på Lägg till eller ta bort program i Windows XP, eller klicka på Start-menyn, klicka på Kontrollpanelen och sedan klicka på Program och egenskaper i Windows Vista och Windows 7. Leta upp Net iD och välj Avinstallera.