Avaktivera hitta din iPhone från mobilen

Inför service måste du logga ut helt ifrån iCloud. Hitta min iPhone/iPad är en funktion i iCloud som gör att enheten stöldskyddas med en låsning. Om din iPhone/iPad skickas in med iCloud aktiverat kan service ej utföras. Tänk också på att innehållet på din enhet alltid raderas vid service så glöm inte att göra en back-up via iCloud eller din dator innan den lämnas in.

1. Gå in i Inställningar.

2. Klicka på iCloud och tryck på Logga ut.

3. Tryck på Logga ut igen och sedan på Radera från min iPhone och ange ditt lösenord.