Avaktivera hitta din iPhone från en dator

Inför service måste du logga ut helt ifrån iCloud. Hitta min iPhone/iPad är en funktion i iCloud som gör att enheten stöldskyddas med en låsning. Om din iPhone/iPad skickas in med iCloud aktiverat kan service ej utföras. Tänk också på att innehållet på din enhet alltid raderas vid service så glöm inte att göra en back-up via iCloud eller din dator innan den lämnas in

1. Gå till icloud.com och logga in med ditt Apple-ID.

2. Klicka på Hitta min iPhone/iPad.

3. Klicka på Alla produkter och välj den enhet du vill avaktivera funktionen Hitta min iPhone/iPad på.

4. Tryck på Radera telefonen, tryck Radera, ange ditt Apple-ID-lösenord och tryck på Nästa.