Använd internetdelning Sony

Med internetdelning kan du dela din surf med en annan enhet, till exempel en surfplatta eller en dator.

1. Gå till nätverksinställningar

Öppna Inställningar och klicka på Mer under rubriken Trådlöst och nätverk.

2. Gå vidare till internetdelning

Klicka på valet Internetdelning och Hotspot

3. Börja dela internet

Här kommer lite olika val beroende på hur du vill dela datan.

• Dela via USB-delning
      Detta alternativ visas endast om du har en USB sladd inkopplad i telefonen från en dator.
    • Dela via Mobil Wi-Fi-hotspot
      Detta gör om din telefon till en router så att flera enheter kan kopplas upp mot den.
    • Dela via Bluetooth
      Detta alternativ gör att alla enheter som ansluter sig mot din telefon via Bluetooth kan ta del av datan.

Aktivera det valet du önskar för att sätta igång och dela internet från telefonen.

4. Internetdelning via Mobil Wi-Fi-hotspot

Innan du aktiverar detta alternativ så kan du göra vissa inställningar genom att klicka på Inställningar för portabel Wi-Fi-hotspot.

• Du kan bestämma lösenord som måste anges för att koppla upp sig mot telefonen.
    • Du kan bestämma vad din telefon ska heta i nätverket.
    • Om det ska vara synligt för alla eller bara folk som anger nätverksnamnet.
    • Du kan ange om det automatiskt ska stängas av efter en viss tid för att spara på batteriet.