Anslut till Bredband Plus/Pro med Windows

1. Öppna startmenyn genom att klicka på Start-knappen i skärmens nedre vänstra hörn. Klicka på Kontrollpanelen.

2. Klicka på Nätverks- och delningscenter.

3. Välj Hantera nätverksanslutningar.

4. Högerklicka på Anslutning till lokalt nätverk. Välj Konfigurera.

5. Högerklicka på Internet Protocol Version 4. Klicka på Egenskaper.

6. Markera Erhåll en IP-adress automatiskt och Erhåll adress till DNS-servern automatiskt. Klicka Ok.

7. Klicka på fliken Alternativ konfiguration. Markera Automatisk privat IP-adress. Klicka på Ok.