Siemens Gigaset/Intern DECT-bas

Om du har Telia Kontor Bas med Bredbandstelefoni kan din gateway fungera som basstation för din trådlösa telefon. Du kan även ha ett trippelsamtal, ha upp till tre samtal samtidigt på samma telefonnummer. Du behöver en trådlös DECT-telefon för att använda tjänsten. Följ stegen nedan för att komma igång.

Bra att veta

Visas texten Registration failed misslyckas registreringen. Börja i dessa fall om från steg 3.

1. Slå på telefonen enligt telefonens handbok. Register visas i telefonens nedre högra hörn. (Telefonen har engelskt menysystem som grundinställning.)

2. Tryck in knappen på högra sidan av din gateway och håll den intryckt i minst tolv sekunder.

3. Tryck på telefonens högra funktionsknapp. Visas Please enter System PIN tryck då 0000 på telefonens knappsats.

4. Telefonen söker efter basstationer i registreringsläge vilket tar cirka tio sekunder. När registreringen är klar visas texten Handset registered.