Anslut din dator trådlöst till Telia Kontor Mac

1. Klicka på Airport-symbolen i skärmens övre högra hörn. Observera att symbolen är grå och ofylld. Klicka på den. Välj Slå på Airport.

2. Välj det nätverk du vill ansluta till. Trådlösa Telia-nätverk börjar alltid med TeliaGateway/TeliaSmart. Om nätvärket är skyddat med kryptering finns ett hänglås vid höger sida om nätverksnamnet.

3. Ange nätverksnyckeln för nätverket. Om du inte har ändrat nätverksnyckeln så finns den angiven under din gateway. Klicka på Ok för att ansluta.

4. Du kontrollerar att du är ansluten genom att klicka på Airport-symbolen. Finns det en bock vid det trådlösa nätverket du har valt är du ansluten.