Ändra pinkod för ZTE mf910d

1. Öppna en webbläsare och skriv in ip-adressen 192.168.32.1 i adressfältet

Webbläsaren är det program du använder för att surfa på internet, t ex Internet Explorer, Safari, Chrome eller Firefox.

Skriv in ip-adress
  2. Fyll i routerns lösenord

På routerns inloggningssida skriver du lösenordet för routern (inte wifi-lösenordet). Om du inte ändrat lösenordet är det admin.

Välj lösenord
  3. Koppla ned datorn från internet och välj Inställningar

Om du är ansluten till internet, koppla ned genom att klicka på knappen Koppla ned. När du är nedkopplad väljer du sedan Inställningar i toppmenyn.

Välj koppla ned
  4. Välj Enhetsinställningar i vänstermenyn.

Välj Enhetsinställningar
  5. Välj Hantera PIN i vänstermenyn.

Välj hantering av PIN
  6. Inaktivera befintlig pinkod och ändra till en ny

Om du inte har aktiverat pinkoden så måste du göra det först. Klicka i radioknappen Inaktiverad, ange sedan pinkoden för simkortet och klicka på knappen Ändra PIN-kod. Ange den nya pinkod du vill ha för simkortet och klicka på Verkställ.

Inaktivera och verkställ
  7. Nu är den nya pinkoden aktiverad