Aktivera trepartssamtal

Med trepartssamtal är det möjligt vara tre personer i samtalet samtidigt. Både interna och externa anknytningar kan anslutas. En diskret ton hörs var 15:e sekund för att påminna om att det är fler på linjen.

Vid fast växellösning

• Tryck R vänta på ny ton. Slå internt nummer och avsluta med R och siffran 3 eller
  • Tryck R vänta på ny ton tryck sen 00 följt av externt nummer och avsluta med R och siffran 3

Vid mobil växellösning

• Tryck ## och vänta på ny ton
  • Tryck internt nummer följt av ## och siffran 3 eller
  • Tryck ## och vänta på ny ton
  • Tryck 00 följt av externt nummer (ink. riktnummer) och avsluta med ## och siffran 3

Vid IP telefoni

Tryck ## och vänta på ny ton
Tryck internt nummer följt av ## och siffran 3 eller
Tryck ## och vänta på ny ton
Tryck 00 följt av externt nummer (ink. riktnummer) och avsluta med med siffran 3