Telia Delad faktura

Dina medarbetare får två telefonnummer till sin mobiltelefon, ett för jobbet och ett för privat användning. Du får kostnadskontroll på företagets mobilabonnemang.

Telia Delad faktura separerar all typ av privat användning från användning i företaget genom att man anger olika pin-koder.

Två separata telefonnummer
Du får ett sim-kort med två separata telefonnummer som i sin tur innebär två separata pin-koder. Det ena för att använda mobilen i jobbet och det andra för privat bruk, gäller både samtal samt sms- och mms-meddelanden mm. För att växla mellan telefonnumren stänger du av mobilen. När du slår på den igen anger du pin-koden för det nummer du vill använda. Är du inkopplad på privatnumret kommer den trafik du använder att faktureras hem till dig på en separat faktura.

Rätt faktura till rätt adress
Den telefoniansvarige på ditt företag bestämmer vart fakturorna ska skickas. Vanligast är att företagsnumrets faktura går till företagets faktureringsadress och privatnumret till hemadressen.

Surfa med Delad faktura
Från och med den 16 december 2013 kan du välja att surfa för en fast månadsavgift. Om du sedan tidigare har Delad faktura med tillvalet Rörlig, så kan du enkelt byta till den surftjänst som passar dig bäst på MyBusiness eller via kundtjänst.

Priser
Delad faktura har en periodisk månadsavgift som faktureras på företagets mobilabonnemang. Avgiften styrs av vilket avtal du har med Telia. När du ringer jobbsamtal är minutavgiften enligt ditt avtal med Telia. För den privata användningen finns en särskild prislista.

Ladda hem produktblad
Ladda hem handbok

Administrera
Du administrerar tjänsten Telia Delad faktura på MyBusiness. När du har loggat in finner du tjänsten under Min Jobbmobil.

Logga in på MyBusiness