SÄLJARPAKETET

Du som jobbar med sälj vet att varje samtal och varje möte räknas - och att både kunders och chefers tålamod är kort. Med Telias Säljarpaket blir det lättare att alltid prestera på topp.

  • Service och tillgänglighet i alla lägen

    Du har fler möten per dag än de flesta har på en månad. Din telefon är aldrig tyst, din mejlkorg aldrig tom. Din prestation mäts i siffror. Du måste ständigt vara tillgänglig - oavsett var du befinner dig eller vilken tid på dygnet det är. Dessutom behöver du alltid ha företagsinformation, presentationer och uppdaterade avtal till hands. Telia gör det nu lättare att alltid ligga steget före. Som säljare har du varken tid eller råd att slarva med detaljer.

I SÄLJARPAKETET INGÅR:

Erbjudande

1. VÄLJ DEN TELEFON SOM PASSAR DIG

Samsungs S7 Edge är mobilen för säljare på språng, som snabbt behöver få koll på möten och mejlkorg. Edgeskärmen dig en snabb överblick av dina viktigaste kontakter. Den kraftfulla 64-bits processorn gör multitasking enkelt och multimediafunktioner effektiva. Det strömsnåla batteriet laddar du snabbt fullt - trådlöst. Vill du hellre ha en Sony Xperia, Microsoft Lumia eller iPhone går det lika bra.

Erbjudande

2. VÄLJ MELLAN TVÅ SURFPLATTOR

Välj mellan en iPad Mini 2 med en knivskarp 7,9" Retina-skärm eller en Galaxy Tab A 9,7" - Wi-Fi är en tunn tablet designad för ett behagligare liv. Endast 7,5 mm tunn och 465 g lätt är den greppvänlig och lätt att ta med sig överallt.

Erbjudande

3. VÄLJ TJÄNSTER

Som säljare gäller det att vara tillgänglig, även när du sitter i möte eller är på väg mellan kunder. Kraftfulla tjänster som Telia Touchpoint, Fieldo, Zervant Pro och Taimer hjälper dig på vägen.

LÄTT ATT VÄLJA ANDRA LÖSNINGAR

Vi hjälper dig gärna att skräddarsy paketet att passa just dina behov. Kontakta oss via formuläret för ännu fler lösningar att välja mellan.