MUSIKERPAKETET

Som musikproducent handlar allt om ljudet. Med Telias Musikerpaket kan du uppleva och dela din musik - enkelt och med förstklassig ljudkvalitet.

  • Gör din musik mer tillgänglig

    Arbetar du inom musikbranschen och producerar musik dagligen? Då vet du hur viktigt det är att din mobil och dina övriga prylar inom kommunikation håller hög kvalitet - inte minst vad gäller ljudet. Och det gäller inte bara i studion eller på kontoret - utan överallt där du rör dig och arbetar. Nu blir detta möjligt med vårt paket speciellt för framtaget för proffs inom ljud- och musikbranschen.

I MUSIKER PAKETET INGÅR:

Erbjudande

1. VÄLJ DEN TELEFON SOM PASSAR DIG

Marshall London är en inte bara en kompetent smartphone, med alla grundfunktioner du kan önska dig. Den är också utrustad med två hörlursuttag, okomprimerat ljud och en M-knapp som snabbt ger dig tillgång till musikspelaren. Välj även mellan iPhone 6S 16 GB, Samsung Galaxy S6 32 GB och Sony Xperia Z5.

Erbjudande

2. LÄGG TILL HÖGTALARE

Marshall Stockwell är en högtalare som är byggd för att göra det enkelt att lyssna på och dela musik. Den är portabel, väger 1,2 kg och kan agera som en förlängning av din mobil med USB-port och trådlös Bluetooth 4.0 teknik.

Erbjudande

3. VÄLJ TJÄNSTER

Lyssna obegränsat på den musik du älskar. Med Spotify Premium kan du byta låt så ofta som du vill, utan reklam och med hög ljudkvalitet. Eller varför inte någon av våra affärsinriktade molntjänster som Hogia och Zeendo.

DET GÅR ATT VÄLJA ANDRA LÖSNINGAR

Vi kan anpassa våra paket efter just dina behov. Vill du ha en annan mobiltelefon eller lägga till en smartphoneförsäkring till ditt paket? Kontakta oss via formuläret för ännu fler lösningar att välja mellan.