HANTVERKARPAKETET

Som hantverkare har du ofta både händerna och kalendern fulla. Med Telias Hantverkarpaket blir det lättare att ha med sig kontoret ute på fältet - även om du jobbar i tuffa miljöer.

  • Lättare administration gör alla nöjdare

    Eltel, ett av Sveriges ledande infranätsföretag vet att mobila medarbetare kräver mobila lösningar. Med appen Fieldo i telefonen ser tekniker ute i fält exakt var på kartan de ska, rapporterar materialåtgång till kontoret och dokumenterar arbetet för beställaren. Enkel och effektiv administration spar tid, pengar och miljö. Och ger både nöjdare medarbetare och kunder.

I HANTVERKAR PAKETET INGÅR:

Erbjudande

1. VÄLJ DEN TELEFON SOM PASSAR DIG

Cat S50 är en toppmodern och stryktålig mobil som låter dig fokusera på jobbet istället för att oroa dig för en trasig lur. Vattenresistent, dammsäker och reptålig uppfyller uppfyller Cat S50 den militära standarden Mil Spec 810G. Vill du hellre ha en iPhone 6, Samsung 6S eller Sony Xperia Z5 Compact går det lika bra.

Erbjudande

2. EXTRA HÅRDVARA INGÅR

Slipp sladden! Vattentåligt och trådlöst headset från Sony med ergonomiska hörsnackor ingår i paketet. Samt ett skyddande skal från Tech21 till den telefon du väljer (Skalet behövs/finns inte för Cat S50).

Erbjudande

3. VÄLJ TJÄNSTER

Med appen Fieldo i mobilen får ni en bättre översikt av arbetet och tydligare vägledning från kontoret till personalen ute på fältet. Du kan också lägga till molntjänster som OneDrive och Telia Touchpoint.

BYGG DET PERFEKTA PAKETET

Vi hjälper dig gärna att skräddarsy ditt paket efter dina behov. Behöver du lägga till mer data till ditt abonnemang, önskar du en annan telefon eller vill du byta ut Fieldo mot bokföringstjänsten Hogia Smart? Kontakta oss via formuläret för ännu fler lösningar att välja mellan.