BUTIK- OCH RESTAURANGPAKETET

Kunder som trivs är kunder som återkommer. Med Telias Butik- och restaurangpaket blir det lättare att skapa en välkomnande atmosfär och en upplevelse att minnas.

  • Visa upp dig från din bästa sida

    En välkomnande atmosfär i butiken eller restaurangen kräver fingertoppskänsla. Ibland är det svårt att svara på varför man trivdes extra bra som gäst eller besökare. Inte sällan är svaret enkelt: Musik. Nu är det lättare än någonsin att skapa en inbjudande miljö för din verksamhet med hjälp av toner. Strömmande musik får kunderna att strömma till.
  • ”Musiken spelar en avgörande roll”

    Harrys blev världens första krogkedja i världen att inleda ett samarbete med Spotify Enterprise via Telia. Det ger tillgång till uppdaterad musik och möjlighet att skräddarsy spellistor som passar den rådande stämningen. Men det är inte allt, snart kan det dessutom bli möjligt för gästerna att styra musiken. "Musiken spelar en avgörande roll för stämningen. Det är väldigt tydligt att när vi har helt rätt musik så stannar folk längre", säger marknadschefen Gustav Löfving.

I BUTIK- OCH RESTAURANGPAKETET INGÅR:

Erbjudande

1. TVÅ HÖGTALARE I VÄRLDSKLASS

Superkompakta, trådlösa och lättinstallerade. Med musik strömmad från två stycken Sonos Play 1 får du kunderna att strömma till. Det varma och välbalanserade ljudet är så nära en fulländad ljudupplevelse du kan komma. Musiken styr du enkelt och smidigt via din smartphone eller surfplatta.

Erbjudande

2. VÄLJ BREDBAND

Med Telia Bredband Start får du som driver butik eller restaurang en enkel, snabb och säker uppkoppling - och kan koncentrera dig på din verksamhet och dina kunder. Välj mellan mobil eller fast anslutning. Du byter lätt hastighet om dina behov förändras.

Erbjudande

3. VÄLJ TJÄNSTER

Med Spotify Business skapar du som driver butik, restaurang eller salong den perfekta atmosfären. Och varför inte öppna en webbshop - inklusive kassaregister - med Sitoo. Eller bearbeta kunderna med nyhetsbrev och event med Palomas verktyg.

ENKELT ATT SKAPA ETT EGET PAKET

Vi hjälper dig gärna att sätta ihop ett paket som passar just din verksamhet. Vill du lägga till en telefon, få ett snabbare bredband eller lägga till tjänster för att bygga en hemsida eller en webbutik? Använd kontaktformuläret om du har frågor om våra tjänster eller vill ha ännu fler alternativ.