AFFÄRSRESEPAKETET

Med världen som arbetsplats måste resväskan vara ditt kontor. Med Telias affärsresepaket blir det lättare att förvandla resetid till arbetstid - och hålla kontakten med familjen.

  • Utnyttja restiden maximalt

    För affärsresenären är restid detsamma som arbetstid. Du måste kunna arbeta enkelt och utan onödiga avbrott - var du än befinner dig. Att ha kundmöten från flygplatser och hotellrum är vardagsmat. Att kunna jobba effektivt även utan strömuttag och wifi ett krav. Telia gör det nu lättare att alltid ha kontoret - och familjen - till hands i handbagaget.

I AFFÄRSRESEPAKETET INGÅR:

Erbjudande

1. VÄLJ DEN TELEFON SOM PASSAR DIG

Med en mer än generös skärmyta är Samsungs S7 Edge är mobilen för dig som behöver ha hela kontoret i din resväska. Du överblickar snabbt möten, besvarar enkelt mejl. Vill du hellre ha Apples nya Iphone 6S eller Sony Xperia Z5 går det lika bra.

Erbjudande

2. VÄLJ HÅRDVARA

För affärsresenären kan det vara värdefullt att ha en Gigaset G-tag som larmar om du är på väg att glömma väskan på tåget eller bussen. Dessutom ingår ett powerkit som passar den telefon du väljer.

Erbjudande

3. VÄLJ TJÄNSTER

Du som reser ofta i tjänsten behöver snabb och smidig tillgång till information överallt. Telia erbjuder det. Tjänster som Telia Touchpoint, Fastpris Europa, Zervant Pro och iMeet håller dig uppkopplad.

LÄTT ATT BYTA LÖSNINGAR

Vi hjälper dig gärna att skräddarsy paketet att passa just dina behov. Kontakta oss via formuläret för ännu fler lösningar att välja mellan.