MyBusiness

ENKLARE VARDAG MED MYBUSINESS

Nu kan du fixa det mesta i MyBusiness. Se alla dina fakturor, hantera abonnemang, lägg supportärenden och mycket mer.
 

Skaffa konto

ÄNDRA ABONNEMANG
SE SALDO & SURF
LÄGG SUPPORTÄRENDEN

För firmatecknare

Få en översikt

För att göra det enkelt för dig som företagskund har vi samlat alla dina produkter och tjänster på en och samma plats. I MyBusiness får du en tydlig översikt av hela ditt engagemang och kostnader.

Följ dina supportärenden

Om något inte fungerar som det ska kan du alltid lägga ett supportärende i MyBusiness. Du slipper telefonkö, får snabba svar och kan alltid se status på alla dina äranden.

Hantera fakturor

I MyBusiness kan du se betalstatus på alla dina fakturor.  Du kan också ändra fakturaadress, ändra till e-faktura eller ladda ner dina fakturor.


 

För anställda

Se hur mycket surf du har

I Min Jobbmobil kan du se all information om ditt abonnemang. Se hur mycket surf du har kvar varje månad och fyll på med extra surf när det behövs.

Hitta din puk-kod

Se din puk-kod, vilken typ av abonnemang du har och få koll på hur lång tid det är kvar på din bindningstid.

Så hanteras din ansökan för firmatecknare

Komplettera din ansökan

För enskilda firmor hanteras din MyBusiness-ansökan helt automatiskt, men för andra bolagsformer behöver vi få in kompletterande information för att kunna bekräfta att du är berättigad att representera företaget. I dessa fall hanteras din ansökan manuellt, och du får ett mail med begäran om kompletteringar.

Regler för olika bolagsformer

För aktiebolag, handelsbolag, kommanditbolag, ekonomiska föreningar, filialer, banker och försäkringsbolag behöver vi en kopia av registreringsbeviset. Ideella föreningar och bostadsrättsföreningar behöver komplettera med protokoll eller stadgar. Registrerade trossamfund behöver intyg från Kammarkollegiet, stiftelser från Länsstyrelsen och samfälligheter utdrag från Samfällighetsregistret.

GUIDER FÖR DIG SOM ÄR SUPERUSER

GUIDE

HANTERA ANVÄNDARE

GUIDE

SUPPORTÄRENDEN

GUIDE

Hantera dina fakturor

NYLIGEN LANSERADE FÖRBÄTTRINGAR I MYBUSINESS

Vad tycker du om den här sidan?

Observera att detta bara gäller synpunkter ang. förbättringar av Telia.se. Vi hanterar inte kundärenden. Alla synpunkter sparas.

Klar

Tack för ditt bidrag!

Vad tycker du om den här sidan?

Observera att detta bara gäller synpunkter ang. förbättringar av Telia.se. Vi hanterar inte kundärenden. Alla synpunkter sparas.

Klar

Tack för ditt bidrag!

close information navigation-arrow-down navigation-arrow-right panic playbutton svg-icon-arrow-down svg-icon-arrow-up ; svg-icon-checkmark