Arbeta utomlands

Ska du iväg på semester eller på ett uppdrag åt ditt företag?
Med Telias tilläggstjänster behöver du aldrig oroa dig för fakturan. Vare sig det gäller surf eller samtal.

 • Vad kostar det att ringa i olika länder?

  Kostnaden för samtal, sms och surf beror på landet du befinner dig i. Priserna styrs delvis av EU-regleringar, men utanför EU påverkar även kostnader i utländsk valuta priserna. Därför förekommer prisjusteringar med jämna mellanrum. Prisjusteringar kan vara både prishöjningar och prissänkningar för dig som kund.

  Via länken nedan kan du söka efter ett specifikt land för att se aktuella priser.

 • Flexibelt och enkelt

  Med tjänsten Till Grannland Företag kan du ringa, sms:a och mms:a till Norge, Danmark, Finland och Baltikum till samma pris som om det vore ett svenskt mobilabonnemang för 49 kr/mån. Tjänsten kostar 49 kr/månad. Beställ tjänsten genom att skicka ett sms med texten Till Grannland ftg till nummer 4466.

 • Res Österut, Söderut, Västerut

  Tre nya roamingstjänster speciellt framtagna för affärsresenären.
  Tjänsterna ger rabatterade minutpriser på både ringda och mottagna samtal på de mest frekventa resmålen.

 • Ring, sms:a, mms:a och surfa med Fastpris Europa

  Nu behöver du inte längre oroa dig för vad det kostar att använda mobilen på affärsresan. Lägg enkelt till någon av våra fastpristjänster till ditt abonnemang så surfar, ringer och sms:ar du när du vill, var du vill.

 • Kostnadskontroll data utland

   Kostnadskontroll data utland är ett skydd mot hög dataförbrukning, vilket innebär att du under en kalendermånad kan surfa upp till en angiven beloppsgräns. Du kan via sms byta till högre nivåer än standard om du vill surfa mer. Vill du ha hjälp med fler nivåer, kan du ta hjälp av kundtjänst.

Det senaste från Trender & Nytta