• Mobilitetsrådgivning


  Lägg grunden till ett mobilt arbetssätt med en mobilstrategi.
  Våra specialister hjälper dig med allt du behöver för att införa ett mobilt arbetssätt. Oavsett om det handlar om rådgivning kring riskhantering eller handfasta tips om hur man får ut maximal nytta från sina mobilitetsinvesteringar så får du de svar du behöver för att ta nästa steg.

  Du kan också få hjälp att ta fram en komplett mobilstrategi, ett tydligt ramverk för hur man på ett effektivt, säkert och kontrollerat sätt blir mobil. Inom ramen för det arbetet kan vi även ta fram en mobilpolicy som ger medarbetarna en tydlig vägledning om vad som förväntas av dem och hur de kan ta tillvara möjligheterna med mobilt arbete.

 • Device Management


  Ge medarbetarna tillgång till applikationer och information var de än befinner sig.
  Med våra tjänster inom Device Management får du överblick över verksamhetens mobila miljö och kan ha kontroll på enheter, information och ägarskap.

  Du kan anpassa profiler på ett effektivt sätt och kan ge full åtkomst till information utifrån medarbetarnas behov med möjlighet att läsa, dela och redigera dokument. Utöver detta är det möjligt att komma åt information på företagets intranät (interna webbsidor).

  Resultatet blir förbättrad produktivitet, höjd datasäkerhet, ökad kontroll över de mobila enheterna och deras användning samt förenklad och säker hantering av företagets data och mobilapplikationer.

 • Mobil säkerhet

   
  Säker mobil tillgång till organisationens data och system.
  Tjänsterna i Telia Mobility Management gör det möjligt att på ett säkert sätt komma åt - och lagra - verksamhetens data och applikationer när man är mobil. Genom skräddarsydda säkerhets- och certifikatlösningar som till exempel Telia ID, ser vi till att du får den säkerhetsnivå som din organisation behöver.

  En viktig detalj när det gäller säkerhet handlar om att koppla olika tjänster och funktioner till både rätt användare och rätt mobil enhet. Med våra certifikatlösningar minimeras risken att känslig data hamnar i orätta händer.

 • Integration & Implementering

   
  Jobba mobilt med hög säkerhet
  Det ska vara smidigt att ta hand om företagets mobiler och surfplattor. Därför förenklar vi inköp, service och support av alla mobila enheter genom hela livscykeln. Det underlättar arbetet för IT samtidigt som medarbetarna alltid har fungerande smartphones och surfplattor så att de kan jobba utan avbrott.

  På så sätt ser vi till att din verksamhets mobilitet svarar upp mot lagd mobilstrategi och att den kommer att fungera över tid.

 • Mobila livscykeltjänster

   
  Säkerställ att medarbetarna alltid har fungerande smartphones och surfplattor.
  Det ska vara smidigt att ta hand om företagets mobiler och surfplattor. Därför förenklar vi inköp, service och support av alla mobila enheter genom hela livscykeln. Det underlättar arbetet för IT samtidigt som medarbetarna alltid har fungerande smartphones och surfplattor så att de kan jobba utan avbrott.

  Livscykeltjänsterna administrerar du själv via en portal där också användarna kan få support. Här får du en daglig överblick över de kostnader som är relaterade till verksamhetens mobila inköp. Vi erbjuder även finansiering och försäkringslösningar.

  Givetvis ser vi till att alla uttjänta enheter tas om hand på ett säkert och miljövänligt sätt.

   

  Visste du till exempel att en korrekt återvunnen smartphone motsvarar 27 kg minskade koldioxidutsläpp?

   

  Läs mer här om alla fördelar för såväl miljön som för ditt företag, och ta del av vårt nya produktblad här

 • App & skrivbordsvisualisering (VDI)

   
  Kom åt verksamhetens befintliga applikationer.
  Gör det möjligt att få ut och nå befintliga applikationer och system på verksamhetens smartphones och surfplattor.

 • Nät & access


  Dra nytta av Telias uppkoppling.

  Förutsättningarna för ett mobilt arbetssätt är stabil access. Telia är en av de största investerarna i svensk infrastruktur och nu satsar vi ytterligare miljarder i fiber, 4G och wifi för att den ska bli ännu bättre.

Läs mer