Skaffa ett komplett kontor

Vet du inte i vilken ända du ska börja?
För att du enkelt ska komma igång med din nystartade verksamhet har vi på Telia satt ihop ett paket som täcker dina grundbehov gällande telefoni och bredband.
 

  • Kom igång snabbt med Telia Kontor

    Telia Kontor är ett komplett paket med fast bredband, telefoni, trådlöst nätverk och support. Allt fungerar tillsammans och du får en enkel växelfunktion med bredbandstelefoni. I paketet ingår en trådlös router kombinerad med modem och du har möjlighet att lägga till ett mobilt bredband till paketet. Alla tjänster är samlade på en gemensam faktura.

  • Jobbmobil om du ringer mycket – eller lite

    För att täcka ditt företags behov av mobiltelefoni erbjuder vi abonnemang anpassade till ert användande. Önskar du en fast månadskostnad kan du beställa Jobbmobil Multi där du betalar ett fastpris. Du kan även beställa Jobbmobil Bas om du ringer lite. Båda abonnemangen är möjliga att teckna tillsammans med mobiltelefoner till reducerat pris.

  • Jobba i molnet

    I vårt utbud av molntjänster finner ni ett flertal olika tjänster som kan underlätta för din verksamhet. Med OneDrive sparar ni alla era filer i molnet för att enkelt och flexibelt kunna tillgå dem oavsett vart ni befinner er. Med Office 365 får ni en prenumerationstjänst för Office paketet innehållande Microsoft Word och Microsoft Powerpoint. Tack vare att det är prenumerationstjänster så kan ni enkelt lägga till eller ta bort användare när företaget växer.