Skaffa ett komplett kontor

Vet du inte i vilken ända du ska börja?
För att du enkelt ska komma igång med din nystartade verksamhet har vi på Telia satt ihop ett paket som täcker dina grundbehov gällande telefoni och bredband.
 

  • Kom igång snabbt med Bredband Start

    I Bredband Start-paketet kan du hitta rätt kapacitet för ditt företag. Vi erbjuder upp till 1000 Mbit/s på fiber och upp till 60 Mbit/s på koppar. Alla hastigheter kan köpas helt utan bindningstid. Bredband Start är del av TeliaNet – vårt eget globala IP-nät som är bland de tio största i världen. Resultatet är ett stabilt nät med hög tillgänglighet och en säker uppkoppling.

  • Jobbmobil om du ringer mycket – eller lite

    För att täcka ditt företags behov av mobiltelefoni erbjuder vi abonnemang anpassade till ert användande. Önskar du en fast månadskostnad kan du beställa Jobbmobil Multi där du betalar ett fastpris. Du kan även beställa Jobbmobil Bas om du ringer lite. Båda abonnemangen är möjliga att teckna tillsammans med mobiltelefoner till reducerat pris.

  • Jobba i molnet

    I vårt utbud av molntjänster finner ni ett flertal olika tjänster som kan underlätta för din verksamhet. Med OneDrive sparar ni alla era filer i molnet för att enkelt och flexibelt kunna tillgå dem oavsett vart ni befinner er. Med Office 365 får ni en prenumerationstjänst för Office paketet innehållande Microsoft Word och Microsoft Powerpoint. Tack vare att det är prenumerationstjänster så kan ni enkelt lägga till eller ta bort användare när företaget växer.