Oroa dig inte – vi säkrar din information

Att bli av med affärskritisk information är väldigt allvarligt och kostar mycket. Vi kan skydda allt från era mobiltelefoner till er webbplats.

  • Mobil säkerhet med Telia Mobility Management

    Tjänsterna i Telia Mobility Management gör det enkelt för dina anställda att på ett säkert sätt komma åt verksamhetens data och applikationer när de är mobila. Genom skräddarsydda säkerhets- och certifikatlösningar, som till exempel Telia ID, ser vi till att du får den säkerhetsnivå som din organisation behöver.

  • Telia Säker Mobil – för mobil och surfplatta

    En säkerhetsprogramvara för Android-och iOS-telefoner som skyddar din mobiltelefon och surfplatta från virus, trojaner och intrång på samma sätt som du skyddar din dator.

  • E-legitimation – logga in på ett säkert sätt

    Hög säkerhet och spärrtjänst. Med elektronisk identitet kan du och dina medarbetare legitimera er och skriva under handlingar i olika e-tjänster. Du som har Telia E-legitimation på ditt tjänstekort kan även använda det som privatkund och logga in på bland annat Skatteverket och Försäkringskassan.

  • Krypterad e-post – integreras med era nuvarande system

    Minska risken att företagets e-post hamnar i orätta händer med vår nyckelfärdig lösning som kan integreras med er befintliga it-miljö. Du måste ha en egen domän för att kunna använda skyddet. Vi rekommenderar att ni ska vara minst 25 anställda.

  • Clean Surf – surfa säkrare och snabbare

    Stoppa surf på webbsidor med olämpligt innehåll. Öka ditt företags säkerhet och medarbetarnas produktivitet med kontrollerad och begränsad internettrafik. Dessutom gör cache-funktionen att du surfar snabbare.

  • Clean Mail – undvik att sprida skadligt innehåll

    Ett effektivt skydd som filtrerar bort spam, virus och riskabla bilagor innan det når din e-postserver. Även utgående e-post kan filtreras från spam och virus för att garantera att det inte sprids.

  • Firewall – surfa säkrare

    Telia Firewall är en trygg barriär mellan ert nät och internet som gör att ni kan surfa tryggt och säkert. Vi sköter all drift och förvaltning av brandväggen.

  • Web Defender – undvik dyrbar nertid på sajten

    Antalet verksamheter som utsätts för DDoS-atacker ökar och det kan kosta ditt företag 100 000-tals kronor. I minuten. Telia Web Defender skyddar din webbplats mot attacker. Varje dag.

  • DDoS Protection – skyddar all din verksamhet på nätet

    Skyddar mot alla typer av DDoS-hot. Försäkra dig om att ditt företags internetbaserade tjänster förblir åtkomliga även om ni skulle utsättas för en överbelastningsattack. Vi tvättar bort skadlig trafik på er internetanslutning i vår kraftfulla molntjänst.

Det senaste från Trender & Nytta