• INBYGGD SÄKERHET

    Ett nät som är säkert skyddar både din IT-miljö, dina användare och dina gäster utan att störa verksamheten eller sätta hinder. När säkerheten är inbyggd i nätet ger den ett högt skydd och stor flexibilitet.

  • SNABBT ATT ÄNDRA

    Moderna organisationer kräver nya funktioner snabbt i nätet. Genom att rulla ut ny funktionalitet med hjälp av konfiguration istället för installation av hårdvara gör att du går från dagar till minuter.

  • JOBBA TRÅDLÖST

    Trådlöst är det nya go-to-nätet för kontoret. För att allt ska fungera smärtfritt behöver du ha hög kvalitet och hög tillgänglighet på det trådlösa nätet.

Nät som tjänst frigör tid och resurser

Office Network är en lösning som ger dig hela kontorsnätet som tjänst. Från uppkopplingen av dina enheter och servrar, access till internet och andra kontor och hela vägen ut till molnet på ett säkert sätt.

Lösningen bygger på vår senaste teknik som ger dig möjlighet att skapa helt nya funktioner i nätet med hjälp av konfiguration istället för installation av ny hårdvara.

Ett kontorsnät som fungerar är en förutsättning för alla moderna organisationer men din organisation ska inte behöva lägga en massa tid på att få det att fungera. När du köper nätet som tjänst kan din organisation fokusera sin tid på det som är er kärnverksamhet.

✓ Ett sammanhängande kontorsnät med hög kvalitet och en ansvarig leverantör

✓ Mer tid för din organisation att fokusera på er kärnverksamhet istället för hygienfaktorer, som ett bra och fungerande nät.

✓ Flexibiliteten att kunna lägga till och dra ifrån funktioner i ditt kontorsnät utan att behöva installera ny hårdvara

Erbjudande

VAD MENAR VI MED HELA NÄTET SOM TJÄNST?

Med hela nätet menar vi allt som behövs för att koppla upp dina användare från skrivbordet till molnet. Hela vägen från det trådlösa nätet som kopplar upp datorer och mobiler, kontorsnätet och accessen mot internet till den säkra accessen mot dina molntjänster.

BASIC

Ett paket för att koppla upp kontoret utan trassel.

Kontoret
• Trådlöst eller trådbundet
• Inbyggd säkerhet

Uppkoppling
• Internetaccess

PLUS

Allt från Basic med extra servicetjänster

Serviceåtaganden
• Högre SLA-nivåer
• Service Desk

PREMIUM

Allt från Basic och Plus med extra nättjänster och säkerhetstjänster

Uppkoppling och säkerhet
• Skyddat internet nät (WAN)
• Central internetaccess
• Utökade säkerhetsoptioner

TAILOR MADE

Välj enskilda moduler eller anpassa innehåll i moduler.

Skräddarsy din egen lösning för ett eller flera kontor baserat på något av våra färdiga paket Basic, Plus, Premium eller någon av modulerna från våra paket. Lägg till och skräddarsy dina säkerhetsoptioner och servicenivåer så att lösningen matchar dina behov.
UPPGRADERA DIN VERKSAMHET

Varje verksamhet har sina egna helt unika förutsättningar för att göra en digital transformation. Kontakta oss så berättar vi mer.