Välkommen till livet som företagare!

Det är många saker att tänka på när man ska starta ett företag. En hel del av dem har vi redan tänkt på.

 • Telia Jobbmobil Multi - Ett samtal kan betyda stor skillnad


  Som ny i företagsvärlden kan ett telefonsamtal betyda skillnaden på en bra och en dålig månad. Missa inga affärsmöjligheter bara för att du är ute och rör på dig….
   

 • Telia Touchpoint – Ett professionellt bemötande


  Nu kan alla företag, oavsett storlek, ge ett professionellt bemötande som en växellösning möjliggör. Med Telias nya molnväxel TouchPoint kan allt från enmansföretagare till 100-tals anställda vara säkra på att aldrig missa en affärschans. Allt för att du som nyföretagare skall lyckas med dina affärer!
   

 • Telia Bredband - Låt inte tekniken bli en begränsning för din framgång


  Som nyföretagare vill du kickstarta din verksamhet – inte behöva agera IT-avdelning. Bredbandet ska vara snabbt, säkert och helt enkelt bara fungera. Det gör bredband från Telia. Din rådgivare kan hjälpa dig att utreda vilket behov av kapacitet, säkerhet och service som passar för dig.
   

 • Smarta och skalbara verktyg


  Office-paketet, bokföringshjälpmedel, löne- och faktureringssystem, mötestjänster: vad du än behöver för ditt nya företag så har Telia det – i molnet. Slipp uppstartskostnader, skala upp eller ner tjänsterna efter dina behov och ta ditt företag till nya höjder. Din personliga rådgivare hjälper dig att hitta rätt verktyg – och anpassa dem – för just din verksamhet.
   

Lär mer om hur andra har gjort