Växeln i molnet

Den moderna växeln är en tjänst. Med en växel i molnet kan du enkelt och flexibelt sköta de vardagliga växelfunktionerna. Om företagets behov förändras kan tjänsten lätt anpassas, både vad gäller antal användare och funktioner. Slipp stora investeringar och låt oss sköta drift och utveckling – så kan du lägga mer tid på affärerna.

 • Touchpoint – enkel och praktisk växel i molnet

  Få tillgång till alla grundläggande växelfunktioner, med start i mobiltelefonen.
  Genom att välja till eller ta bort funktionalitet kan ni enkelt anpassa Touchpoint utifrån ert företags behov, och bara betala för det ni använder. Med växel i mobilen får ni en större frihet med möjlighet att jobba där det passar er.

   

 • Touchpoint Plus – för höga krav på funktion och integration

  Touchpoint Plus är växeln för er som har höga krav på funktionalitet och möjlighet till integration. Tjänsten innehåller många tillval och anpassningsmöjligheter såsom närvaro, chatt och kraftfulla verktyg för att hantera in- och utgående samtal. Dessutom finns möjligheten att integrera med t.ex. Lync och kontaktcenter.

 • Telia Centrex

  Telia Centrex är växeltjänsten utan geografiska begränsningar där du blandar anknytningar precis som du vill – mobila, fasta och ip. Du kan enkelt skräddarsy en lösning utifrån verksamhetens behov och medarbetarnas förutsättningar. Eftersom du köper färdiga funktioner i stället för teknisk utrustning slipper du onödiga investeringar.

Det senaste från Trender & Nytta