Få ut maximalt av investeringen

Det är inte alltid lätt att överblicka alla möjliga val och alternativ när du ska köpa in till exempel en ny växel eller försöka effektivisera arbetet med support för alla anställda. Vi på Telia kan hjälpa dig igenom alla faserna från förstudie till implementering av ett nytt sätt att hålla virtuella möten eller hjälpa dina kunder att använda det nya växelsystemet.

 • Mobilitetsrådgivning ingår i Telia Mobility Management

  Lägg grunden till ett mobilt arbetssätt med en mobilstrategi. Våra specialister hjälper dig med allt du behöver, oavsett om det är rådgivning kring riskhantering eller handfasta tips om hur du får ut maximal nytta från dina mobilitetsinvesteringar.

 • Konsulttjänster – erfarna rådgivare hjälper dig

  Att bara köpa in ett nytt system räcker inte för att skapa nya sätt för dina anställda att jobba. Det gäller att välja rätt system. Våra konsulter analyserar hur ni jobbar och tar fram strategier och lösningar. Vi kan också hjälpa till med integration, driftsättning och överlämning av systemen.

 • Utbildningstjänster – specialanpassade kurser

  När du har valt ut och implementerat systemet är det dags för de anställda och dina kunder att börja använda systemen. Vi sätter ihop utbildningar baserade på er kunskapsnivå och tillhandahåller utbildare men det finns också digitala användarguider som kan användas efter att vi åkt tillbaka till kontoret.

 • Supporttjänster – ser till att arbetet flyter smidigt

  Varje minut som arbetet ligger nere på grund av problem är dyrbara. Att anställa en egen supportorganisation är inte alltid flexibelt som du skulle önska. Låt Telia ta hand om dina supportbehov i stället, så är du säker på att alltid få skräddarsydd hjälp.

 • Eventtjänster – eftersom besökarna förväntar sig mer

  Ska du arrangera ett event? Dagens besökare förväntar sig att nätverket ska fungera perfekt på plats. Vi hjälper till med uppkopplingar, projektledning, tekniker på plats och mycket mer. Klicka här för att läsa mer.

Så här har andra gjort med Telias lösningar