M2M – koppla ihop smarta enheter

Fenomenet M2M, maskin-till-maskin-kommunikation, är en större utveckling än mobil- och internetrevolutionen. Den kommer att införlivas i alla miljöer och allt vi gör, oavsett vem man är eller i vilken bransch man verkar.
Med Telia M2M kan du både rationalisera din verksamhet, spara tid och höja servicegraden.

 • M2M Telematik – abonnemanget du behöver

  Telia M2M lämpar sig för all typ av kommunikation där maskiner, mätutrustning och sensorer behöver kommunicera med varandra eller med centrala system.

 • Mobil LAN-anslutning – nå enheterna via nätverket

  Med Telia Mobil LAN-anslutning kan alla anställda nå olika typer av information i företagets interna system på ett säkert sätt oavsett var ni befinner er. Kontoret blir mobilt och kan tas med till lagret, på resan, eller till kunden.
   

 • M2M Kontroll – styr enheterna på distans

  TeliaSonera M2M Kontroll är en telematiktjänst för företag och verksamheter med behov av en mycket säker och stabil uppkoppling för att kommunicera med sina obemannade enheter – maskiner, övervakningskameror, byggbodar, fastigheter och mycket annat via mobilnätet.

 • Inspireras av vad andra har gjort

  Vi har samlat exempel på vad andra har gjort med sina M2M-lösningar. Gå in och inspireras av  ICA, Lantmännen och Renova på vår internationella M2M-sajt.

Det senaste från Trender & Nytta