Få jobbet att fungera överallt

Vare sig du har ett kontor eller inte kan det ibland vara enklare att jobba ute hos kund eller på resande fot. Telia har samlat lösningarna som gör det enklare och effektivare för dig att jobba.

 • Molntjänster – spara i molnet billigt och enkelt

  Reser du mycket, eller sitter du ofta hemma och jobbar? Våra molnlösningar är fullt anpassningsbara efter era behov, och du betalar enbart för det du använder. Skulle behoven förändras vad gäller antal användare eller funktionalitet kan du enkelt uppgradera eller integrera din lösning med andra plattformar. Lägg mer tid på dina affärer och låt Telia sköta drift och utveckling.

 • Videomöte - för effektiva möten

  Med Telias mötestjänster kan du och ditt företag samarbeta effektivt med kollegor och kunder utan att resa. Jobba var som helst och med vem som helst. Telia kan erbjuda lösningar för alla. Från enkla molnbaserade möten till avancerade konferensmöten som inkluderar allt du behöver.

 • Mobilt bredband – med kom-igång-hjälp i butik

  Med vårt säkra mobila bredband kan du koppla upp dig och företaget och vara fri att jobba var du vill. Kolla jobbmejlen, surfa och ladda ner filer var du än är. 4G och hög säkerhet ingår i alla våra abonnemang. Du surfar dessutom alltid obegränsat med Telia Wifi i Sverige, Danmark, Norge, Finland och Litauen. Väljer du Mobilt Bredband Alltid ingår både mobilt och fast bredband.

 • Molnbaserade växlar – låt alla svara på företagets samtal

  Med en växel i molnet kan du alltid ha ett professionellt kundmöte, oavsett var du befinner dig. Alla anställda kan svara på inkommande samtal till ert gemensamma nummer i sina mobiltelefoner. Alla delar i växeln är redundant, vilket gör att risken för driftstörningar är oerhört låg. Växelfunktionerna är direktinkopplade i de centrala telefoninäten vilket ger väldigt hög talkvalitet. Apparna har intuitiva grafiska gränssnitt och är väldigt lätta att lära sig, även för ovana.

 • Mobilabonnemang – fria sms och samtal i Sverige

  Med Telia Jobbmobil Multi får du mobiltelefoni och surf till alla dina mobila prylar i ett enda abonnemang. Du har en surfpott som du delar mellan alla enheter. Potten justerar du enkelt upp och ner efter behov. Med Jobbmobil Multi kan du prata och skicka meddelanden obegränsat, gäller både för sms och mms.

 • Inför ett mobilt arbetssätt med Telia Mobility Management

  Telia Mobility Management är en portfölj av tjänster som gör det enkelt att införa ett mobilt arbetssätt. En fördel med att välja Telia Mobility Management är att Telia tar ansvar för hela kedjan – från rådgivning och strategi, till nät, access och integration.

Det senaste från Trender & Nytta