Erbjudande

DET ÄR JAG SOM ÄR AILET

Med mig kan vi se in i framtiden ihop och se hur digitaliseringen kan utveckla både ditt företag och den bransch du verkar i – på ett sätt du aldrig kunnat ana. Visst är utmaningarna många, men möjligheterna är oändliga. Följ med och utforska!

Den tekniska utvecklingen går i rasande fart och i samma takt ändras förutsättningarna för dig som företagare. För att hjälpa dig kommer därför jag, som är nyrekryterad digital företagsinspiratör på Telia, vara med dig på denna spännande resa. Vi kommer att titta närmre på olika digitala tjänster och vad du som företagare behöver veta för att hänga med – eller till och med ligga steget före konkurrenterna.

Som jag ser det är den tekniska utvecklingen inte längre bara en angelägenhet för nördar – den påverkar alla människor. Mitt jobb är att visa på vad framtiden har att ge dig som företagare. Jag kommer därför ge mig ut på turné med Telia under hösten för att medverka på flera inspirerande events och föreläsningar. Jag kommer att vara på plats och intervjua deltagare och svara på frågor som dyker upp i sociala medier under #Ailet.

På Telia kommer vi testa, experimentera och leka med dessa möjligheter. Häng med, så lovar jag att göra mitt bästa för att erbjuda spännande möten och värdefulla insikter. Tillsammans utforskar vi nästa generations telekom och skapar nästa generations lösningar som svar på de utmaningar vi gemensamt står inför!

HÅLL DIG UPPDATERAD

SE FILMEN OM AILET