För dig som behöver en fysisk växel

Behövs den traditionella växeln nu när molnbaserade växlar är på modet? Ja, helt klart. Framför allt större företag med höga funktionskrav, behov av avancerad integration med till exempel CRM-system samt önskemål om att kunna använda samarbetsplattformar som Lync.

 • Telia Entry

  Telia Entry är grunden för ett företags behov av konnektivitet mot publika telefoninät. Entry är en telefonitjänst som bygger på SIP-protokollet och ersätter den analoga fasta telefonin. Den erbjuder lägre drift och telefonikostnader för våra kunder då tjänsten nyttjar bredbandsaccessen som bärare av samtalstrafiken.

 • MX-ONE

  Med serverbaserad uppbyggnad kan MX-ONE alltid anpassas till varje kunds behov av ip-baserad telefoni. Alla kända funktioner från MD110 finns förstås i MX-ONE. Dessutom kan MX-ONE integrera ip-telefoni med integrerad mobiltelefoni på ett marknadsledande sätt. MX-ONE innehåller även den senaste ip-tekniken SIP som möjliggör att använda Microsoft Office Communicator eller valfria SIP-telefoner för kommunikation.

 • CS1000

  CS1000 kombinerar ip-telefoni, traditionell telefoni och integrerade mobiltelefonlösningar med effektiva växelfunktioner. CS1000 kan byggas flexibelt upp till 40 000 anknytningar i ett system och obegränsat antal anknytningar i en nätgrupp. CS1000 säljs som ett kundägt system eller som en del av ett funktionsavtal.

 • Telia ISDN Multi

  Med sina 30 kanaler erbjuder Telia ISDN Multi en kraftfull anslutning för växlar till det medelstora och stora företaget. En ISDN-anslutning kan du få nästan överallt i Sverige och kapaciteten är enkel att bygga ut i takt med växande krav.