Så ordnar du effektivare möten


Med Telias mötestjänster kan du och ditt företag samarbeta effektivt med kollegor och kunder utan att resa. Jobba var som helst och med vem som helst. Telia kan erbjuda lösningar för alla. Från enkla molnbaserade möten till avancerade konferensmöten som inkluderar allt du behöver.

 • Telemöte och Webbmöte


  Telemöte är till för dig som snabbt vill kunna ordna ett telefonmöte med kunder eller medarbetare på flera olika platser. Det är enkelt att koppla ihop Telemöte med till exempel Outlook så att alla håller ordning på mötena. Du kan välja mellan fastpris eller rörligt pris.

  Webbmöte är för dig som vill kunna ha möten med hundratals deltagare. Det är enkelt att koppla ihop Webbmöte med Outlook så att alla håller ordning på sina inbjudningar. Du kan välja mellan ett fast eller rörligt pris.

 • Videomöte – möte med dedikerad hårdvara


  Högkvalitativ konferenslösning för företag med hundratals anställda på flera olika kontor, som behöver träffas varje dag. I tjänsten ingår allt du behöver, som videosystem och installation, drift och support. Kontakta en säljare för att skriva ett avtal.

 • Skype for Business – arbeta flexibelt

   

  Den här tjänsten gör din arbetsplats mobil och förbättrar din kommunikation med medarbetare, partners och kunder. Ring, mejla, chatta och delta i möten med mobilen, datorn eller surfplattan. Skype for Business är producerat i Sverige och kan även integreras i Office 365. Läs mer genom att klicka på Skype for Business.

 • Videomötet effektiviserar vardagen

  Hur används Telias videomötesjänster i vardagen?
  Låt dig inspireras av bland andra Telias VD Johan Dennelind och CSN:s generaldirektör Christina Forsberg, som berättar hur de använder Telias videomöte.

Så här har andra gjort med Telias lösningar