BREDBAND START

Nu lanserar vi tre nya hastigheter med Bredband Start - 250, 500 och 1000Mbit/s. För att du verkligen ska få känna på farten ingår det också en kvalitetsrouter som kan hantera höghastighets-wifi i dina lokaler.

✓ Ett kraftfullt startpaket
✓ Ett bredband som växer med ditt företag
✓ Bredbandet för alla småföretagare

Chatten är öppen 08.00 – 18.00 på vardagar.

  • Ett kraftfullt startpaket


    Bredband Start passar mindre företag med krav på stabilitet och hastighet. Nå några av våra snabbaste hastigheter någonsin med en av tre nya kapaciteter – 250, 500 och 1000Mbit/s. Lätt att komma igång, suverän support och mycket kraft till ett bra pris.

  • Ett bredband som växer med ditt företag


    Nu kan du enkelt byta bredbandshastighet i takt med att ditt företags behov förändras. Utan extra kostnad kan du ändra bredbandets kapacitet mellan 2-1000Mbit/s för att nå den hastighet just ditt företag behöver.

  • Bredbandet för alla småföretagare


    I Bredband Start-paketet kan du hitta rätt kapacitet för ditt företag. Vi erbjuder upp till 1000 Mbit/s på fiber och upp till 60 Mbit/s på koppar. Alla hastigheter kan köpas helt utan bindningstid. Bredband Start är del av TeliaNet – vårt eget globala IP-nät som är bland de tio största i världen. Resultatet är ett stabilt nät med hög tillgänglighet och en säker uppkoppling.

Erbjudande

Nyhet

UPPSTARTSHJÄLPEN

Nu kan du få all hjälp du behöver för att enkelt komma igång med Bredband Start. Till ett fast pris kommer en tekniker till ert kontor och ordnar en smärtfri övergång.

✓ Fast pris – 1999 kr
✓ Full spårbarhet via onlinegränssnitt
✓ Ytterligare uppstarts-hjälp vid samma besök – 499 kr
✓ Nöjd kund garanti

Specifiera i beställningsformuläret om du är intresserad av uppstartshjälpen.

ERBJUDANDE

VÄLJ EN JULKLAPP

Just nu får du välja mellan en Chromecast och den portabla högtalartelefonen Konftel Ego när du köper Bredband Start. Dessutom får du de tre första månaderna och en höghastighetsrouter på köpet.

Erbjudande