BREDBAND PRO

 • Ett nätverk i världsklass – var du vill


  Med Bredband Pro ansluts du till TeliaNet, vårt eget globala IP-nät som i Sverige når över 3000 orter. TeliaNet har mycket kraftfulla förbindelser och sträcker sig till de flesta delar av Europa, USA och Asien. Ditt företag undviker onödiga flaskhalsar genom att trafiken går via vårt egna världsomspännande nät.

  Bredband Pro är en stabil grund för ditt företags framtida utveckling inom kommunikation. Oavsett hur du bygger vidare på Bredband Pro ser vi till att det fungerar, så att du får det förbättrade verksamhetsstöd som du tänkt dig.
   

 • Aktiv övervakning av vår tjänst


  I Bredband Pro ingår som standard aktiv övervakning och proaktiv felavhjälpning. Det innebär att vår kundplacerade utrustning övervakas kontinuerligt. Om ett fel uppstår så registreras automatiskt ett felärende till vår support. Ärende får högsta prioritet och supporten påbörjar felavhjälpning och kontaktar er tekniska kontaktperson. Felärendet åtgärdas normalt inom 8 timmar inom servicetiden.

SMARTA FUNKTIONER

FÖLJ STATISTIK

I Bredband Pro ingår en säker webbportal där du kan få statistik över din internetförbrukning, SLA-rapporter och registrera dig för att få information om aktuella och planerade driftstörningar som berör dig.

4G BACK-UP

Till Bredband Pro kan du välja till 4G back-up, ett kostnadseffektivt tillval till koppar- och fiberanslutningar för att öka tillgängligheten. Den installeras på samma adress som den fasta anslutningen och tar automatiskt över vid fel på den fasta anslutningen.

4 SLA-NIVÅER

I Bredband Pro ingår 8 timmars avhjälpningstid som standardservicenivå. Som tillval kan vi erbjuda ett flertal olika sevicenivåer där den mest avancerade nivån ger en garanterad avhjälpningstid på 15 minuter, servicetid dygnet runt.

 • Prioriterad trafik och garanterad bandbredd


  Med en Bredband Pro-anslutning prioriteras trafiken från ditt lokala nätverk. Du får alltså en mer förutsägbar internetförbindelse, så du kan ge dina kunder förstklassig åtkomst av de tjänster ditt företag erbjuder.

  Du väljer själv vilken överföringskapacitet din anslutning ska ha. Våra erbjudanden börjar på 2 Mbit/s och sträcker sig upp till 10 Gbit/s. Vi levererar såväl symmetriska som asymmetriska bandbredder och även mobila lösningar med 4G.
   

BESTÄLL BREDBAND PRO

Hur vill du bli kontaktad?

Bli kontaktad via e-post

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig via e-post så snart som möjligt.

Tack

Vi har mottagit ditt meddelande och återkommer inom kort.

Något gick fel

Något gick fel när ditt meddelande skickades. Kontakta kundtjänst på 90400 för att få hjälp med ditt ärende.

Tjänsten är för tillfället stängd

Vänligen välj någon av våra övriga kontaktvägar

Bli uppringd

Fyll i formuläret nedan så ringer vi dig upp så snart som möjligt.

Tack

Vi har mottagit ditt meddelande och återkommer inom kort.

Något gick fel

Något gick fel när ditt meddelande skickades. Kontakta kundtjänst på 90400 för att få hjälp med ditt ärende.

Tjänsten är för tillfället stängd

Vänligen välj någon av våra övriga kontaktvägar

Boka för rådgivning i butik

Gå vidare för att boka tid för rådgivning i butik

Boka rådgivning

Boka telefonrådgivning

Gå vidare för att boka tid för rådgivning via telefon

Boka rådgivning