BREDBAND PLUS

En anslutning för dig som har höga krav och vill dra maximal nytta av internet i företagets verksamhet. Bredband Plus har alla de egenskaper som behövs för en trygg och stabil kommunikation.

✓ En lösning för dig med höga krav
✓ Service i världsklass
✓ Trafik med förtur och garanterad bandbredd

Chatten är öppen 08.00 – 18.00 på vardagar.

 • En lösning för dig med höga krav


  Telia Bredband Plus är en fast internetanslutning med de egenskaper som krävs när du vill dra maximal nytta av internet i företagets verksamhet. Anslutningen går via Telias eget globala IP-nät som erbjuder en säker kommunikation med marknadsledande tillgänglighet i Sverige. Det innebär att du slipper onödiga flaskhalsar i trafiken. Fasta IP-adresser ingår, vilket innebär att era datorer alltid kan identifieras och nås utifrån. Den här anslutningen ger dig också en utmärkt grund för att vidareutveckla företagets kommunikation.

   

 • Service i världsklass


  Vi har redundanta förbindelser och har lätt att dirigera om trafiken om det behövs. Vid större avbrott har vi stor möjlighet att lösa problem snabbt. I Telia Bredband Plus ingår en grundservice som innebär att du får ditt fel åtgärdat inom 12 timmar. Felavhjälpningen är öppen helgfria måndagar-fredagar mellan klockan 07.30-18.00.


 • Trafik med förtur och garanterad bandbredd


  Med en Bredband Plus-anslutning prioriteras trafiken från ditt lokala nätverk i Telias nät - för att ge dig bästa möjliga upplevelse.

  Du väljer själv vilken överföringskapacitet som internetanslutningen ska ha. Vi erbjuder upp till 300 Mbit/s för både inkommande och utgående trafik. Du får dessutom bandbreddsgaranti - du kan välja rätt kapacitet, oavsett vilken tillämpning du vill införa i verksamheten.