TJÄNSTER

 • Boka en personlig rådgivare


  Oavsett om ditt företag är stort eller litet kan du boka en personlig rådgivare.

  ✓ En helt egen kontaktperson
  ✓ Stöd och personlig rådgivning
  ✓ Ingår utan kostnad som kund hos Telia
  ✓ Tusentals kunder har redan testat

 • Konsulttjänster – erfarna rådgivare hjälper dig

  Att bara köpa in ett nytt system räcker inte för att skapa nya sätt för dina anställda att jobba. Det gäller att välja rätt system. Våra konsulter analyserar hur ni jobbar och tar fram strategier och lösningar. Vi kan också hjälpa till med integration, driftsättning och överlämning av systemen.

  Använd kontaktformuläret längst ned om du vill veta mer.

 • Utbildningstjänster – specialanpassade kurser

  När du har valt ut och implementerat systemet är det dags för de anställda och dina kunder att börja använda systemen. Vi sätter ihop utbildningar baserade på er kunskapsnivå och tillhandahåller utbildare men det finns också digitala användarguider som kan användas efter att vi åkt tillbaka till kontoret.

  Använd kontaktformuläret längst ned om du vill veta mer.

 • Supporttjänster – ser till att arbetet flyter

  Varje minut som arbetet ligger nere på grund av problem är dyrbara. Att anställa en egen supportorganisation är inte alltid flexibelt som du skulle önska. Låt Telia ta hand om dina supportbehov i stället, så är du säker på att alltid få skräddarsydd hjälp.

 • Eventtjänster – bättre täckning, bättre möte

   

  Ska du arrangera ett event? Dagens besökare förväntar sig att nätverket ska fungera perfekt på plats. Vi hjälper till med uppkopplingar, projektledning, tekniker på plats och mycket mer.

 • Telia Mobility Management: Råd om mobilitet

   

  Lägg grunden till ett mobilt arbetssätt med en mobilstrategi. Våra specialister hjälper dig med allt du behöver, oavsett om det är rådgivning kring riskhantering eller handfasta tips om hur du får ut maximal nytta från dina mobilitetsinvesteringar.

   

KONTAKTA MIG