Telia Secure Remote User

Säker fjärråtkomst till företagsnätet med anpassningsbar VPN.

b2b-man-mobil-hörlurar

Det digitala kontoret medför att anställda inte längre måste befinna sig på arbetsplatsen. Många vill också gärna använda sig av egna surfplattor, smartphones och bärbara datorer i arbetet.

Denna förändring förutsätter enkel åtkomst till företagets interna IT-resurser – vilket tyvärr skapar en rad säkerhetsrelaterade problem. Det är här Telia Secure Remote User kommer in i bilden.

Tryggt

Hög säkerhet för mobila medarbetare.

Enkelt

Smidig fjärraccess till applikationer.

Smart

Ett intelligentare sätt att arbeta.

Arbeta säkert med en lättanvänd men kraftfull VPN-lösning

En vass VPN-klient ger medarbetarna samma upplevelse som om de var anslutna till kontorets nätverk. De kommer åt filer, kan dela dokument och kan öppna relevanta program. Viktigast av allt är att säkerheten inte kompromissas.

Grundfunktioner

VPN-anslutning

Upplevs av användaren som att vara direktansluten till företagets nätverk. Med hjälp av VPN-klienten skapas en VPN-tunnel som gör att ingen utomstående kan se innehållet i trafiken som skickas mellan hemarbetsplatsen och kontorsnätverket. Anpassningsbar efter era behov.

SSL

SSL står för Secure Sockets Layer och är standardtekniken för att hålla en internetanslutning säker och skydda känslig data som skickas mellan två system. Ett SSL-VPN gör det möjligt för enskilda användare att komma åt en organisations nätverk och interna kataloger utan behov av specialiserad programvara.

Multifaktorautentisering

En autentisering som adderar ett extra lager säkerhet till era konton. Innebär att ni utöver att skriva in era lösenord också får uppge något annat som bevisar att ni verkligen är anställda på företaget. Ni kan till exempel använda engångskoder som skickas till den anställdes telefon.

Tilläggsfunktioner

Rapporter

Rapporter för tjänsten finns tillgängligt som separat tillval. Det ger åtkomst till portalen Surf Manager där rapporterna nås. Här kan du bland annat se nyttjandegrad av kapacitet samt användares logginformation.

Prata med våra experter

Vill du veta mer om Secure Remote User? Fyll i dina uppgifter så återkommer vi strax.

VPN betyder "virtuellt privat nätverk". Det skyddar din internetanslutning och integritet online. En VPN-klient skapar en krypterad tunnel och döljer din IP-adress. Ingen kan se vad du gör på internet med en aktiverad VPN.

Med VPN kan du använda offentligt wifi utan problem, och exempelvis ansluta till företagsnätverk utan risk för företagets säkerhet.

Det finns många aspekter som avgör vilken VPN-lösning som passar bäst för ert företag. Med Telia Secure Remote User får ni dock starka, anpassningsbara säkerhetsfunktioner som är lättanvända för alla anställda.

Du beställer Secure Remote Connect genom att klicka på någon av knapparna längre upp på denna sida och fylla i dina uppgifter,

Ja, det innebär betydligt större risker att ansluta till företagets nätverk på distans utan VPN. Utan VPN skapar du en öppen dörr för cyberattacker som kan äventyra företagets information och lämna en riktig röra av svårlösta problem.