Spara inte dina idéer i datorn

Lagra dem i stället i molnet med Microsoft OneDrive för företag.
Microsoft OneDrive för företag låter dig arbeta med dina filer överallt. Du får alltid tag i dem och du behöver inte oroa dig för att du ska glömma några viktiga dokument på kontoret. Du kan också dela tillgången till filerna med dina kollegor, externa partners och kunder.
Dessutom finns det gott om utrymme för både små och stora dokument. Du och dina kollegor får tillgång till 1 TB lagringsutrymme var som ni har ständig tillgång till, oavsett var ni befinner er.

 • Fördelar med Microsoft OneDrive för företag

  Lagra
  Lagra alla dina filer på ett säkert sätt och dela dem med dina kolleger. Varje användare får hela 1 TB lagringsutrymme.

  Synkronisera filer
  Synkronisera filer på alla dina enheter och få åtkomst till dem var och när som helst, både online och offline.

  Enkelt att hitta
  Kraftfulla sökfunktioner gör att du hittar dina filer snabbt och enkelt.

 • Dela filer

  Dela dina filer på ett säkert sätt med kollegor, affärspartners och dina kunder. Du avgör själv vem som får se och redigera filerna.

  Jobba tillsammans
  Microsoft OneDrive för företag är helt integrerat med Office så att du enkelt kan skapa, redigera och granska dokument tillsammans med andra i realtid.

  Alltid aktuella dokument
  Med versionskontrollen kan du se till att alla arbetar med det senaste dokumentet och visa eller återgå till tidigare versioner vid behov. Dessutom kan du skapa en smidig gransknings- och godkännandeprocess.

 • Office Online versioner ingår

  Online versioner av Office programmen ingår när du tecknar ett Microsoft OneDrive konto. Det innebär att du kan köra Office programmen direkt i molnet såsom Word och Excel och spara dina filer i OneDrive.

  Tillförlitlig
  Office 365 och OneDrive är den första större, molnbaserade produktivitetstjänsten med ett säkerhetsnätverk som bygger på ISO 27001-standard och har verifierats av oberoende granskare. Microsoft åtar sig att tillhandahålla 99,9% drifttid.