FÖRHANDSBOKA
NYA XPERIA X

Få en värdecheck på adidas.se (värde 975 kr inkl. moms) och ett SmartBand 2 (värde 1 199 kr inkl. moms) på köpet. Erbjudandet gäller endast under förbokning och så länge lagret räcker.

Erbjudande

INGÅR I PAKETET:

  • SONY XPERIA X

  • SMARTBAND 2

  • ADIDAS VÄRDECHECK

XPERIA X – ALLTID STEGET FÖRE

I det nya utförandet har vi provat ut bästa möjliga form och känsla för din hand. Storlek, yta och användarvänlighet. Resultatet är en 5 tums-display med välvda glaskanter och en baksida utan skarvar. En design som gör din Xperia X lika naturlig att hålla i som behaglig att titta på.

Erbjudande
Erbjudande

VASSARE OCH SNABBARE BILDER PÅ SPRÅNG

Med Xperia X kan du frysa ditt motiv mitt i rörelsen – med knivskarp skärpa. Den speciella tracking-tekniken i Predictive Hybrid Autofocus gör att kameran själv följer ditt motiv, och kan förutsäga rörelserna. På så sätt fångar du det mest oväntade ögonblick med enastående precision. De korta svarstiderna gör dessutom kameran till Sonys snabbaste hittills. Och Exmor RS™-sensorerna låter dina foton bli tydliga även i svagt sken, såväl selfies som bilder med huvudkameran.

VÅRT SMARTASTE BATTERI HITTILLS

Xperia X känner av batteriets belastning och temperatur och kan på så sätt ladda det optimalt vid varje tillfälle. Den nya tekniken, Qnovo Adaptive Charging, gör att du kan ladda mer på kortare tid och även förlänga batteriets livslängd.

Erbjudande
Erbjudande

HÅLL KOLL PÅ HÄLSAN

Din puls, dina rörelser, din sömn, och till och med om du är lugn eller uppspelt. SmartBand 2 mäter din puls och stressnivå så att du kan besluta om du ska ta det lugnt eller köra hårt idag.

Erbjudande

SÅ HÄR FÅR DU DIN VÄRDECHECK

När du har fått din Xperia X och startar igång den för första gången kommer det inom 72 timmar att skickas ut en push-notis från applikationen Xperia Lounge. I den notisen hittar du din värdekod som kan användas för köp på adidas.se (värdekoden kan endast nyttjas på hemsidan och ej i fysisk butik). Det behövs inga förkonfigureringar eller registreringar för att erhålla värdekoden, det är bara att starta telefonen och invänta erbjudandet.

FRÅGOR OM FÖRKÖP AV XPERIA X

Hur länge pågår erbjudandet?

Från den 2 maj till och med den 29 maj 2016.

När får jag mitt Smartband 2?

Det får du samtidigt som din Xperia X.

Hur tar jag del av adidas.se-erbjudandet?

När du startar igång din Xperia X för första gången, så kommer det inom 72 timmar att skickas ut en push-notis från applikationen Xperia Lounge. I den notisen hittar du din värdekod som kan användas för köp på adidas.se (värdekoden kan endast nyttjas på hemsidan och ej i fysisk butik).

Hur lång leveranstid är det från adidas.se?

Leveranstiden är 3-6 arbetsdagar.

Kommer Smartband 2 i flera färger?

Smartband 2 levereras endast i vitt.

Hur fungerar värdekoden?

Värdekoden är giltig vid ett tillfälle och endast på beställningar som görs på adidas.se för leverans inom landet. Erbjudandet gäller exklusive kostnader för frakt, gäller inte på tidigare köp och går ej att kombinera med övriga kampanjer eller rabatter eller att växla in mot kontanta medel. Rabattkoden går inte att använda vid köp av anpassade mi adidas produkter eller outlet-produkter. Övriga begränsningar är eventuellt tillämpliga, de kommer i sådant fall att markeras som sådana på adidas.se. Efter att du använt koden kommer eventuell summa som inte nyttjats att förfalla. I händelse av avbeställning av din order vänligen notera att vi tillämpar pro rata på din beställning. Det betyder att i händelse av retur av (delar av) beställning eller avbeställning så har du utnyttjat (full) rabatt. I det fallet kan du kontakta vår kundtjänst och be om en ny rabattkod för resterande belopp. För mer information vänligen gå till "Returer" under Support på adidas.se.

Vad kostar Xperia X?

Xperia X med Telia Jobbmobil Multi i 24 månader

Pris per månad:
1 GB 529 kr
5 GB 579 kr
20 GB 629 kr
50 GB 689 kr
100 GB 789 kr