MED VÅRA ABONNEMANG FÅR DU:

Erbjudande

GRÄNSLÖS UPPLEVELSE MED INFINITY-SKÄRM

Den nya, kantlösa designen gör att skärmen känns enorm och du kommer alltid åt kameran, kalendern och dina favoritappar med ett fingersvep. Det längre formatet gör också att du enkelt kan navigera med bara en hand och dela upp skärmen i olika fönster.

Erbjudande
Erbjudande

NYA MÖJLIGHETER MED SMIDIGA S PEN

Gör snabba noteringar utan att öppna skärmen, markera bilder, stryk under text eller skapa dina egna emojis. Snygga och smidiga S Pen ger dig snabbhet och fantastiska möjligheter att uttrycka dig

KNIVSKARPA BILDER I ALLA LÄGEN

Låt inte mörker och snabba rörelser hindra dig från att ta knivskarpa bilder. 12 MP-kameran är utrustad med ett objektiv som släpper in mer ljus och ett fokus som är lika snabbt och exakt som dina egna ögon.

Erbjudande
Erbjudande

INTE RÄDD FÖR VATTEN

Slipp oroa dig för att tappa mobilen i badkaret. Galaxy S8 tål att sänkas ner i ett vattendjup på upp till 1,5 meter i hela 30 minuter. Så oavsett om du är på stranden, i köket eller ute i regnet kan du använda den precis som vanligt.

KOPPLA TILL BILDSkÄRMEN MED DEX

Galaxy Note8 har en enorm kapacitet och med DeX Station kan du utnyttja den fullt ut. Den ger dig möjlighet att enkelt koppla in din Galaxy Note8 mot en skärm och jobba på samma sätt som på en dator.

Erbjudande

FRÅGOR OCH SVAR

När börjar den vanliga säljstarten?

Förköpet pågår mellan den 23 augusti och 14 september, säljstarten börjar den 15 september. 

När kommer jag få min nya Note8?

Leveransen sker från den 15 september.

Hur länge gäller erbjudandet på DeX Station?

Erbjudandet gäller under förköpet, till den 14 september.