Erbjudande

NYA SÄTT ATT
JOBBA OCH LEVA

En symfoniorkester som spelar Mozart för fulla hus, utan att själv vara på plats i lokalen.
Bara ett exempel på hur vi på Telia skapar
nya sätt att jobba och leva.

 • Symfoniorkestern som inte är på plats

  I filmen Playing Apart får vi följa ett unikt experiment i ett samarbete mellan Telia och Göteborgs Symfoniker. På fem platser runt om i Sverige samlades den 29 april 2015 fjorton musiker. Uppdraget: att tillsammans spela Mozarts Eine Kleine Nachtmusik live över Telias nät.
  Här ser du den långa versionen av filmen.

 • Så skapades experimentet

  Telia tog initiativet till detta unika experiment. Avsikten var att illustrera att det går att jobba flexibelt och på distans om man har rätt verktyg och en bra uppkoppling.
  ”Filmen illustrerar på ett bra sätt hur vi med hjälp av digital uppkoppling kan dela upplevelser och nytta på ett sätt som inte varit möjligt tidigare. Det skapar förutsättningar för helt nya sätt att leva och jobba”, säger Karolina Hülphers, projektledare på Telias marknadsavdelning.
  Se hur arbetet gick till med projektet bakom kulisserna.

 • Här är konserten i sin helhet

  Orkestermusiker arbetar med marginaler på hundradels sekunder. Ska man genomföra en konsert över nätet är överföring av ljudet därför helt avgörande. Minsta fördröjning riskerar att förstöra upplevelsen för lyssnaren. Det var en av utmaningarna i projektet Playing Apart. En annan var att ljudet skulle vara i CD-kvalitet och bilden i HD-kvalitet för att ge publiken en realistisk konsertupplevelse.
  Enbart konserten i sin helhet ser du här intill.

Tips som gör det enklare att jobba och leva

 • Hur kan vi göra livet enklare för dig? Boka en personlig rådgivare till ditt företag

  Molntjänster, växel, mobilt bredband ... Att skapa den perfekta kommunikationslösningen kräver lite eftertanke. Men när ska man få tid till det? Din personliga rådgivare har den tiden. Och lär sig just dina behov. Det är en person som är anställd på Telia och som du alltid kan vända dig till med frågor.

  • Du får en egen kontaktperson
  • Stöd och rådgivning
  • Ingår utan kostnad som kund hos Telia

Mer inspiration på Digitala Livet - ett samarbete mellan Telia och Aftonbladet