Erbjudande

HUR VILL DU FÅ DIN iPHONE

För att få din nya iPhone X så snart som möjligt ska du välja att hämta den i din närmaste Teliabutik.

Erbjudande

HÄR ÄR IPHONE X

Apples vision har alltid varit att skapa en iPhone där skärmen är allt. En enhet som är fullständigt uppslukande. Och så intelligent att den svarar på ett tryck, din röst eller till och med ett ögonkast. Med iPhone X är den visionen nu verklig. Välkommen till framtiden.

SKÄRMEN ÄR ALLT

På iPhone X täcker skärmen hela framsidan. Den nya Super Retina-skärmen är 5,8 tum och har eleganta, rundade hörn. Den bjuder på exakt färgåtergivning och hög ljusstyrka, tack vare den nya oled-tekniken.

Erbjudande
Erbjudande

NY DESIGN HELT I GLAS

Slipp oroa dig för att skärmen går sönder. iPhone X är designad med marknadens tåligaste glas, både på fram- och baksida. Självklart står den emot vatten och damm.

REVOLUTIONERANDE IGENKÄNNING

Lås upp iPhone X genom att titta på den. Den nya True Depth-kameran på mobilens framsida läser av osynliga punkter i ditt ansikte och är så säker att du till och med kan använda den för mobila betalningar.

Erbjudande
Erbjudande

SÄG DET MED EN ANIMOJI

Visa din inre panda, gris eller räv. Det kanske roligaste med den nya TrueDepth-kameran är att du kan göra animojis, rörliga emojis, som anpassas efter ditt ansikte.

DUBBELT SÅ SMART KAMERA

Trött på suddiga bilder? iPhone X har en dubbel 12 MP-kamera med bildstabilisering och snabba objektiv för kristallklara bilder, även i mörker och rörelse.

Erbjudande
Erbjudande

SNABBARE ÄN NÅGONSIN

iPhone X är både snabbare och smartare än tidigare generationer iPhones, men med samma suveräna batteritid. Det nya chippet gör spel och appar med förstärkt verklighet ännu verkligare.

TRÅDLÖS LADDNING

Trött på sladdar som samlar damm? Du behöver bara lägga iPhone X på laddplattan för att ladda batterierna extra snabbt och effektivt.

Erbjudande

FRÅGOR OCH SVAR

Hur får jag reda på leveransstatus för min beställning?

När du beställer din mobil får du ett ordernummer via mail (vid butiksreservation) och även på bekräftelsesidan vid beställningen. Numret är sökbart via www.telia.se/leverans. På detta sätt kan du hålla koll på din order och när du kan förväntas få din mobil levererad. Notera att leveransdatumet är preliminärt tills att du får ett kollinummer.

Måste den person som gjort köpet hämta ut mobilen?

Ja, både vid hemleverans och boka och hämta i butik måste personen som har gjort beställningen personligen hämta ut mobilen.

Kommer iPhone X säljas olåst?

Ja, det kommer den att göra. Alla mobiler som vi säljer i dag är olåsta.

Kan jag köpa nya iPhone trots att jag har bindningstid kvar?

Har du mer än tre månader (90 dagar) bindningstid kvar på ditt nuvarande abonnemang med mobil kan du göra en slutbetalning och binda om dig – kontakta kundtjänst så hjälper vi dig. Har du mindre än tre månader kvar kan du binda om ditt abonnemang.

MyBusiness kan du enkelt se hur lång bindningstid du har kvar.

Hur många iPhones får jag köpa?

Är du redan kund hos oss får du köpa max 3 telefoner per organisationsnummer.

Är du ny kund får du köpa max 1 telefon per organisationsnummer. 

Var kan jag hämta ut min iPhone?

Du som förköpt och valt att hämta i någon i våra butiker kan göra du göra det när du har fått leveransbesked från den butik du valt att hämta i.

Du kan även välja att köpa iPhone och få den hemskickad via postombud.

Om jag vill flytta mitt nummer till Telia, hur fungerar det?

Vid muntligt avtal/e-signering så skickar vi en porteringsförfrågan till din nuvarande operatör, det sker direkt. Väljer du ett skriftligt avtal från oss skickas porteringsförfrågan när avtalet har signerats av dig och skickats in till oss.

När din nuvarande operatör godkänner flytten kan du köpa din nya iPhone hos oss.

Kan man lämna in sin gamla iPhone när man köper en nya och få värdet tillbaka?

Ja, läs mer på telia.se/bytin