BLI FÖRST MED DIN GALAXY S8

Förköp nya Samsung Galaxy S8 och S8+ redan i dag och få den så snart som möjligt efter säljstart den 28 april. Sex fria månader Spotify Premium ingår.

GRÄNSLÖS UPPLEVELSE MED INFINITY-SKÄRM

Den nya, kantlösa designen gör att skärmen känns större och du kommer alltid åt kameran, kalendern och dina favoritappar med ett fingersvep. Med det längre formatet kan du enkelt navigera med bara en hand och dela upp skärmen i olika fönster.

Erbjudande
Erbjudande

LÅS UPP S8 MED NYA IRIS-SKANNERN

Skydda innehållet i din mobil på ett säkert och smidigt sätt. Nya S8 har en iris-skanner som är 200 gånger säkrare än en fingeravtrycksläsare. Du kan självklart fortfarande välja fingeravtrycksläsaren om det passar dig bättre.

KNIVSKARPA BILDER I ALLA LÄGEN

Ta knivskarpa bilder även i mörker och snabba rörelser. 12 MP-kameran har ett objektiv som släpper in mer ljus och ett fokus som är lika snabbt och noggrant som dina egna ögon.

Erbjudande
Erbjudande

VATTENTÅLIG OCH REDO FÖR ALLA VÄDER

Låt inte vatten och damm sätta gränser för hur du använder din mobil. Galaxy S8 tål att sänkas ner i ett vattendjup på upp till 1,5 meter i hela 30 minuter. Så oavsett om du är på stranden eller ute i regnet kan du använda din mobil precis hur du vill, utan att behöva oroa dig för vattenskador.

FRÅGOR OCH SVAR OM FÖRKÖPET

Kan jag som redan har Spotify Premium ta del av erbjudandet?

Ja, absolut!

Har du ett konto via Spotify måste du först nedgradera dig till Spotify Free och flytta över det till Telia. Läs mer om det här.

Har du ett konto via Telia får du dina fria månader automatiskt och behöver inte göra någonting.

Vilka tillbehör funkar den nya telefonen med?

Den nya telefonen funkar med alla tillbehör som har USB-C samt modellspecifka tillbehör som skal etc.

Vad händer om någon färg tar slut under förköpet?

Om det skulle hända så kommer nästa leverans någon vecka senare. 

När får jag mina fria månader på Spotify Premium?

Det beror på om du har Spotify Premium idag eller inte. Du har 30 dagar på dig att aktivera ditt Spotify Premium om du inte har det idag. Är du Telia-kund och redan har Spotify Premium via oss så sker allt med automatik från den dagen du hämtar ut din nya telefon.

När börjar den vanliga säljstarten?

Säljstarten i butik och på telia.se är fredagen den 28 april

När kommer jag att kunna få min S8?

För dig som förköper din Galaxy S8 är leveransen tidigast den 20 april och senast den 28 april.